[DB Multiverse]

dimarts, 13 de desembre del 2011

Comentari sobre el capítol d'ahir: CAPÍTOL 61, NO HI HA VICTÒRIA PER L'ANDROIDE 19! ARRIBA EL SUPERVEGETA!


Bé, no se si tots ahir vau veure Bola de Drac KAI. Jo sí, i la veritat, haig de dir que va ser un dels millors capítols d'aquesta temporada...

Aquí us deixo un breu resum del capítol d'ahir:

"Quan en Goku estava a punt de morir a mans de l'androide 19, un guerrer misteriós va aparèixer de sobte. Era el Vegeta! Va aparèixer en el moment més adequat, ja que el Goku i els seus amics no hi podien fer res.
El Vegeta, va explicar als companys del Goku, que durant aquells tres anys, havia estat entrenant a l'espai per l'arribada dels Androides. I, en mig d'un entrenament, li va agafar un atac de ràbia perquè ell no podria arribar a ser més fort que el Son Goku. Quan de sobte, es va transformar per primer cop en Super Guerrer gràcies a aquell atac d'ira ( El Vegeta convertit en un Super Guerrer! Qui ho diria! ).

El Íamxa, se'n va emportar el Goku cap a casa seva, perquè es prengués l'antídot contra el virus que atacava el seu cor.

Mentre el Íamxa se'n anava, el Vegeta, va començar a lliutar contra l'androide 19, que aquest, va rebre una bona pallisa, i com a conseqüència l'androide va perdre el cap. Ara el Vegeta s'havia fet molt més fort que l'última vegada que va lluitar contra el Freezer.
I, quan va ser el torn de l'Androide 20, aquest va intentar escapar-se, però només ha aconseguit amagar-se entre les roques que hi havien a a prop del camp de batalla."



Espero que us hagi agradat el meu petit resum de l'episodi d'ahir a la nit. Ja teniu un enllaç de l'episodi posat a la banda dreta del bloc.

I no us perdeu l'espisodi d'avui!! A les 9:30 de la nit al canal 3XL!!!

Adéu!

1 comentari:

[DB Multiverse]