[DB Multiverse]

dijous, 15 de desembre del 2011

COMENTARI SOBRE EL CAPÍTOL 64: El número 17 i el número 18! Els androides es desperten!



Hola! Sento no haver posat el resum dels capítols anteriors...

Bé, avui si que faré el resum de l'episodi anterior!

"El Krilin, va trobar el laboratori del doctor Gero, en una cova de la muntanya. Ell, ràpidament va fer notar la seva força als demés perquè sapiguessin on era i així poder destruir els androides A-17 i A-18.

Mentre el Krilin els avisava, el Dr. Gero, va entrar al laboratori per activar els androides A-17 i A-18. Aquests, es va despertar. La descripció que els hi va fer el Trunks del futur era veritable; dos germans, un noi i una noia. El noi amb els color de cabell negre i amb un mocador al coll i la noia amb els cabells rossos i força guapa. Els dos portaven arracades.


Els companys del Goku van arribar, i a la vegada el Vegeta i el Trunks del futur. Ja era massa tard, els androides s'havien despertat. Ara, ningú podria aturar els androides. Ni tan sols el Vegeta i el Trunks del futur convertits en Super Guerrers.


Però el que no sap el Dr. Gero es que els androides que ell mateix havia creat, volien destruir el comandament que el Doctor portava a sobre: aquell comandament, podia desactivar l'A-17 i l'A-18 quan volgués i fer tot el que els hi ordenava.

El Dr. Guero, va ordenar a els Androides que liquidessin els nostres amics que estaven darrere la porta. Però l'A-17 es va avançar i va treure el comandament de la mà del Dr. Guero. Aquest li va preguntar que què feia i li va respondre que aquest comandament podia activar-los i desactivar-los quan li donava la gana, i que això ja no ho necessitaria pas: l'A-17 havia destruït el comandament. Ara. els androides ja no els podia controlar ningú.

L'A-18, va observar que hi havia un altre model d'energia eterna, però que era diferent als demés, i el volien activar El Dr. Gero li va dir que no podien activar-lo o si no el planeta terra podria ser destruït per aquell androide: l'A-16.

Les prediccions del Trunks del futur no eren tal i com havia dit: les modificacions que va fer quan va vindre el Freezer a la terra, havia canviat la història, hi ara eren tres els androides que volien destruir el Goku.

El Dr. Gero va intentar impedir que l'A-18 actives a l'A-16, però l'A-17 va intervenir i va matar al Dr. Guero travessant-li la ma per l'estomac i tallant-li el cap d'un sol cop.

Però de sobte, el Trunks del futur, va llançar un raig contra el laboratori. Tots van sortir volant abans de que ells també quedessin fet miques com el laboratori.
Tots es pensaven que l'androide 16 estaria destruit com la resta del laboratori, però quan el fum es va escampar i ja no hi va haver-hi més, es van veure l'A-17 i l'A-18 amb la càpsula intacta de l'A-16.


Llavors, el que tots estaven tement va succeir: l'A-16 va ser activat. Era un androide gegant, ni el Krilin li arribava al genoll. Era pèl-roig, amb els cabells de punta i amb arracades. Portava una armadura de color verda i la seva cara era inexpressiva.

Els Androides, van marxar cap a casa del Goku i vam deixar de banda el Vegeta i companyia.
Però, els androides es van parar en una carretera no molt lluny del laboratori, on van esperar que hi passés un cotxe per anar-hi a casa del Son Goku. Però, de sobte, el Vegeta transformat en Super Guerrer va aparèixer dava
nt dels seus nassos.

L'A-18 va decidir lluitar contra el Vegeta, i així poder continuar amb el seu propòsit: destruir el Son Goku."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

[DB Multiverse]