[DB Multiverse]

dimecres, 25 de gener del 2012

EN SON GOHAN S'ENFADA! LES LLÀGRIMES PER UN ANDROIDE!


Hola! Ahir va ser un capítol molt emocionant en tot Bola de Drac Kai! Potser, el millor de tota la sèrie...
Bé, aquí us deixo un resum del que va passar:

"L'A-16 va agafar per sorpresa a en Cèl·lula i el va retenir amb els braços perquè no es pogués moure. Va explicar que el seu poder ocult era la seva autodestrucció: al pit h

i tenia una bomba que podia fer exclatar la terra sencera amb l'autodestrucció de l'A-16. El Dr. Gero l'hi havia posat com a últim recurs per poder matar finalment el Son Goku, que era el seu rival des de fa molt de temps.


Ara en Cèl·lula ja no hi tenia res a fer. Però, quan l'A-16 va intentar autodestruir-se no va poder. Llavors, va ser quan el Krilin va dir que la Bulma li havia tret la bomba quan li estaven reparant. I, en un moment, el Cèl·lula va aprofitar i va llançar-li un atac a l'A-16, que aquest va quedar
destruït completament.

En Son Gohan no volia lluitar contra en Cèl·lula, però era la única manera de salvar a tota la Terra. Mentre estant, en Cèl·lula va crear uns nous individus anomenats Cèl·lules Jr. Aquelles criatures van començar a atacar a en Goku i companyia. I mentre estant, en Son Gohan estava quiet, contemplant aquell espectacle tan horrorós.




Llavors, en Sr. Satán va llençar el cap de l'A-16 cap on es trobava en S
on Gohan. L'A-16 li va dir amb les seves últimes paraules de vida, que deixes anar tota la ràbia que hi tenia a dins i que salves els animals i les plantes abans de ser esclafat per el Cèl·lula.















I, per fi! El Son Gohan va alliberar el seu poder d'una vegada gràcies a l'ajuda de lA-16 convertint-se per primera vegada en Super Guerrer de nivell 2! Ara la Terra tenia una esperança de vida!"




Vinga Son Gohan, acaba d'una vegada per totes amb el Cèl·lula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

[DB Multiverse]