[DB Multiverse]

divendres, 23 de desembre del 2011

UN NOU ENEMIC DEL FUTUR? EN CÈL·LULA APAREIX!

Hola! Si vau veure l'episodi d'hair, i pels qui no, us diré que ha aparegut un nou enemic! És en Cèl·lula!

Aquí us deixo una breu descripció del Cèl·lula fins ara:

"Quan la Bulma va trobar la màquina del temps, el Trunks i el Son Gohan van anar ràpidament fins on es trobava. I, allà, van descobrir que era la mateixa màquina d'on havia vingut el Trunks del futur alternatiu. Lo més estrany, era que aquella màquina havia vingut d'un futur més avançat que el del Trunks. Però, aquella màquina del temps tenia un forat en la part superior, fet des de dintre.

En Son Gohan, quan va entrar dins de la nau, va trobar una espècie d'ou amb punxes que estava trencat per la meitat. La Bulma, va decidir que se'l quedaria ella per esbrinar que era.

Després, quan els nostres amics estaven a punt de marxar cap a casa del follet tortuga, el Son Gohan va descobrir entre uns matolls una closca d'una mena d'insecte gegant. Semblava una llagosta.

El Trunks, va posar la mà dins de la closca i va descobrir que no feia gaire temps que havia sortit d'allà.

Després, van anar a casa del Follet Tortuga, on els hi estaven esperant. Però quan van entrar, tots els altres estaven molt atents a la televisió: En una ciutat, a prop d'on estava la màquina del temps, tota la gent havia desaparegut deixant només la seva roba enmig del carrer. De fons, se sentien crits, però crits de por. I de sobte la retransmissió de les notícies es va tallar de cop.

El Trunks va sortir disparat cap a la ciutat. Mentre que en la casa del tot poderós, on es trobava el Cor petit amb To poderós, va decidir fusionar-se per poder combatre aquest enemic tan terrible que havia arribat a la terra.

En Cor Petit, ja fusionat, va arribar a ciutat on hi estava regnant el caos. I allà, es va trobar amb l'enemic que havia causat tot aquell merder.
Era de color verd, semblant a una llagosta, però molt més gran. Tenia una cua llarga amb una punxa de color gris al final.

En Cor Petit i aquest monstre, van començar a lluitar. Quan de sobte, el monstre va llençar un Kame-hame. En Cor Petit, de poc que no l'esquiva, perquè es va quedar de pedra quan va llençar aquest atac.

I, de sobte, el monstre va agafar en Cor Petit per darrere, que aquest no va poder sortir dels seus braços. El monstre, va punxar el seu fibló de la cua, al braç del Cor Petit i va començar a xuclar la seva energia del braç. Però en Cor Petit va aconseguir sortir abans de que comencés a xuclar l'energia de tota la resta del seu cos.

Llavors, el monstre va explicar-li qui era: Es deia Cèl·lula, i era un androide creat per el Dr.Gero. El Dr.Gero, amb cèl·lules recollides del Freezer i el seu pare quan van estar a la Terra, del Cor Petit, del Vegeta, del Son Goku... I va intentar crear vida a partir d'aquestes cèl·lules recollides. Però com veia que el projecte no avançava, va decidir deixar-lo. Però l'ordinador va continuar amb el projecte.

[...]

En Cèl·lula, xuclava a la gent la seva energia perquè per poder transformar-se a la seva segona forma. Que per a ell, aquesta energia es deia bioenergia. Però per aconseguir la seva forma perfecta, necessitava absorbir l'A-17 i l'A-18.

I, ell com venia d'un futur on els androides ja no existien, va decidir agafar la màquina del temps del Trunks per anar més enrere en el temps i poder absorbir-los. Però per poder anar endarrere en el temps, va haver de convertir-se en un ou per poder cabrer. Però per poder créixer fins arribar a la seva primera forma, calien quatre anys i va anar per l'època del Freezer.

Llavors, va arribar el Krilin i en Trunks en aquell moment. I com en Cèl·lula encara no es tan fort com el Trunks, va decidir escapar-se amb l'atac de la mossegada del Sol.

Ara, en Cèl·lula s'està dedicant a trobar els androides, que aquests van de camí a casa del Goku."



Fins aquí la petita "biografia" del Cèl·lula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

[DB Multiverse]